Huisaanbod Noord en Midden Frankrijk 7 Valleien Bedrijfsinfo
Home English Euro UK Pound Inhoudsopgave Print deze pagina
Mijn 7v
Over 7v
  gastenboek
7v voor Aankoop
7v voor Verkoop
Meer 7v
Maak uw keuze:
Klik één of meer regio's
Aquitaine Midi-Pyrenees Languedoc-Roussillon Provence-Alpes-Cote-d\'Azur Poitou-Charentes Limousin Auvergne Rhone-Alpes Corse Franche-Comte Bourgogne Centre Pays-de-la-Loire Bretagne Basse-Normandie Haute-Normandie Ile-de-France Picardie Nord Champagne-Ardennes Lorraine Alsace Klik één of meer regio\'s
Type Bouwgrond
Schuren, Ruïnes e.d.
Appartementen
M. Campagne, Fermes
Landhuizen 1ha+
Châteaux, Landhuizen
Zakelijk (B&B,Wijn, ..)
Overig (meer, molen, ..)
Prijs mini.
Prijs maxi.
Keywords of Ref Num.

Design, Hosting and Database by
Coorda(TM) Networks

Coomall Immo 1.1.0 beta
License: 100183
De Zeven Valleien Onroerend Goed
is in 1994 opgericht en gespecialiseerd in de aan- en verkoopbemiddeling van in Frankrijk gelegen onroerend goed. Wij richten ons met name op vraag en aanbod naar betaalbare objecten welke zich op rij-afstand van Nederland bevinden. Wij bieden een ruim en dagelijks wisselend aanbod op onze website in alle prijsklassen, van bouwperceel tot chateau.

Als een van de weinige Nederlandse bemiddelaars
beschikken wij over een "Carte Professionnelle" (de officiële Franse makelaarsvergunning). Op dit moment bevindt het grootste deel van ons aanbod zich in de regio's Nord-Pas-de-Calais (gebied Les Sept Vallees op 350 km van Utrecht), Champagne-Ardennes (gebied Thierache en Franse Ardennen op 350 km van Utrecht) Franche Comté (Haute Saone en Vogezen op ca. 500 km van Utrecht). Daarnaast hebben wij soms erg interessante objecten in verkoop in Midden Frankrijk. Wilt u meer weten over het aanbod en de mogelijkheden, vraagt u dan naar de heer William van Vemde, te bereiken via ons kantoor in Deventer op nummer 0031 (0)570 619 895.

Naast De Zeven Valleien OG voeren wij sinds 1993
onder de naam HypoFrance BV een fiscaal juridische adviespraktijk. Hierdoor kunnen wij onze cliënten met zeer veel ervaring en deskundigheid ter zijde staan bij de financiering van onroerend goed in Frankrijk via Nederlandse, Engelse en Franse banken, emigratie/vestiging in Frankrijk en diverse andere vraagstukken van fiscale, financiële en/of juridische aard. Wilt u meer weten, vraag dan naar mr. Alexander van der Meulen, te bereiken via ons kantoor in Zoetermeer op nummer 0031 (0)79 321 25 49.

LET OP
De informatie en afbeeldingen op deze website zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Wij kunnen echter geen aansprakelijkheid aanvaarden voor onjuistheden en/of afwijkingen.

De Zeven Valleien Onroerend Goed vestiging Deventer
Noordenbergstraat 27
7411 NJ DEVENTER
tel.: 0031 (0)570 619 895
email: william[at]7v.nl 

De Zeven Valleien Onroerend Goed vestiging Zoetermeer
Ierlandlaan 46
2713 HM ZOETERMEER
tel.: 0031 (0)79 321 25 49
email: info[at]7v.nl 

 
Voorwaarden    Copyright: De Zeven Valleien OG 2002 - 2017 - http://7v.nl/